ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
  08 469 6700
Hotelli-Ravintola Lokkilinna
fin | eng | rus | sve
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
huone aikuinen lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet

ELÄMYSTEN LOKKILINNA

 
HUOM!
 
Lauantaina 21.5.
ravintola suljettu, yksityistilaisuus
 
Sunnuntaina 22.5.
ravintola sulkeutuu klo 16, keittiö klo 15:30
 
 
Luonnon panoraama avautuu ravintolapöydästä ja hotellihuoneesta! Meillä on hyvä nauttia vaihtuvasta merimaisemastaa. Tervetuloa lounaalle tai koko lomaksi!

Hotelli-ravintola Lokkilinna kutsuu sinut vieraakseen Hiekkasärkkien parhaalle näköalapaikalle. Kävelyetäisyydeltä löydät matkailukeskuksen monipuoliset palvelut ja aktiviteetit, Kalajoen keskustaan meiltä on noin kuusi kilometriä. Olipa vierailusi syy työmatka, loma, juhliminen tai kokoustaminen, autamme sen onnistumisessa.
Luontoluksusta</br>iglussa

Luontoluksusta
iglussa

Ympärivuotinen elämys kahdelle! Pääroolissa on esteetön lattiasta kattoon avautuva näkymä merimaisemaan. Kesäisin iglut kelluvat hiekkarantojen äärellä, omassa rauhassa ja syksystä kevääseen ne nostetaan maihin Rahjan Saariston upeisiin maisemiin.

MAJOITU</br>MUKAVASTI

MAJOITU
MUKAVASTI

26 merinäköalahuonetta – useimmissa maisemaa voi ihailla omalta parvekkeelta. 1hh, 2hh ja perhehuoneita, tarvittaessa lisävuoteilla. Osassa huoneita on minikeittiö ja oma sauna. Huoneissa on langaton internet-yhteys. Vakivieras, työmatkalainen ja lapsiperheet voivat kulkea hotellisiiven omasta sisäänkäynnistä. Myös mökkimajoitusta 2–8 henkilön lomaosakkeissa Hiekkasärkillä.

Nauti ruoasta ja juomasta

Nauti ruoasta ja juomasta

Hyvä ja rehti kotiruoka on keittiömme perusta. Ruokahetki on meillä samalla aina juhlahetki, arjenkin keskellä.


Joko näit uudistuneen
Lokkilinnan esittelyvideon?