ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
  08 469 6700
Hotelli-Ravintola Lokkilinna
fin | eng | rus | sve
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
huone aikuinen lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet

ELÄMYSTEN LOKKILINNA

Luonnon panoraama avautuu ravintolapöydästä ja hotellihuoneesta! Meillä on hyvä nauttia vaihtuvasta merimaisemastaa. Tervetuloa lounaalle tai koko lomaksi!

Hotelli-ravintola Lokkilinna kutsuu sinut vieraakseen Hiekkasärkkien parhaalle näköalapaikalle. Kävelyetäisyydeltä löydät matkailukeskuksen monipuoliset palvelut ja aktiviteetit, Kalajoen keskustaan meiltä on noin kuusi kilometriä. Olipa vierailusi syy työmatka, loma, juhliminen tai kokoustaminen, autamme sen onnistumisessa.
MAJOITU</br>MUKAVASTI

MAJOITU
MUKAVASTI

Syksyn ja talven alhaisen käyttöasteen vuoksi hotelli ei tarjoa buffetaamiaista ravintolassa, mutta tarjoamme kuitenkin aamiaiskorin huoneisiin saapumisen yhteydessä. 26 merinäköalahuonetta – useimmissa maisemaa voi ihailla omalta parvekkeelta. 1hh, 2hh ja perhehuoneita, tarvittaessa lisävuoteilla. Osassa huoneita on minikeittiö ja oma sauna. Huoneissa on langaton internet-yhteys. Vakivieras, työmatkalainen ja lapsiperheet voivat kulkea hotellisiiven omasta sisäänkäynnistä. Myös mökkimajoitusta 2–6 henkilön lomaosakkeissa Hiekkasärkillä.

Nauti ruoasta ja juomasta

Nauti ruoasta ja juomasta

Hyvä ja rehti kotiruoka on keittiömme perusta. Ruokahetki on meillä samalla aina juhlahetki, arjenkin keskellä.


Joko näit uudistuneen
Lokkilinnan esittelyvideon?