ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
  08 469 6700
Hotelli-Ravintola Lokkilinna
fin | eng | rus | sve
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
huone aikuinen lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet

Tarkista saatavuus, tutustu eri majoitustyyppeihin ja varaa majoitus syöttämällä tiedot ylle.
Voit tehdä varauksen myös soittamalla p. 08 469 6700.


HELPPO TULLA, VIIHTYISÄ VIIPYÄ

Kaikissa Hotelli-ravintola Lokkilinnan 26 hotellihuoneessa on merinäköala, useimmissa maisemaa voi ihailla omalta parvekkeelta. Tilavia huoneita on uudistettu vuonna 2022. Osassa huoneita on minikeittiö ja oma sauna. Hotellisiiven oma sisäänkäynti tekee kulkemisen helpoksi pitkäaikaisille majoittujille ja omaa rauhaa kaipaaville asiakkaille.

Valittavanasi on yhden henkilön huone (1hh), kahden henkilön huone (2hh) tai perhehuone, tarvittaessa lisävuoteilla. Aamiainen sisältyy majoitushintoihin varauksessa annetun henkilömäärän mukaisesti. Ryhmä, kuten kokousporukka, yritysryhmä tai perhejuhlaseurue, voi varata tarvittaessa koko hotellin yksityiskäyttöön (tarjouspyynnöt p. 08 469 6700 tai hotelli@lokkilinna.fi).
 
Uniikki uutuus ovat iglut, jotka kelluvat kesällä hiekkarantojen edustalla, lähellä matkailualueen palveluita, mutta kuitenkin omassa rauhassaan. Syksystä kevääseen iglut ovat maissa Rahjan saaristossa, noin 10 kilometrin päässä Lokkilinnasta. Ympärivuotiseen majoitukseen soveltuvan iglun lämmitys ja valaistus ovat säädettävissä. Iglun varusteluun kuuluu parivuode, minikeittiö, alaslaskettava ruokapöytä, viileä säilytyspaikka ruokaa varten, wc, naulakko, wifi-yhteys, radio, puhelimen latauspiste, kaiuttimet ja usb-liitäntä. Hintaan sisältyy aamupalakori. Asiakkaat ohjataan igluun Hotelli-ravintola Lokkilinnasta saapumispäivänä klo 14 alkaen ja iglun luovutus on klo 12 majoituksen päättymispäivänä.  
 
Lisäksi tarjoamme mökkimajoitusta 2–8 henkilölle lomaosakkeissa Hiekkasärkkien matkailualueella.