Lokkilinna logo
Suomi   Sverige   Rossija   Sverige

HELPPO TULLA, VIIHTYISÄ VIIPYÄ

Lokkilinna tarjoaa 26 hotellihuoneellaan kodikkaan ja persoonallisen yöpymispaikan. Meri tervehtii ikkunan takana jokaisessa huoneessamme. Useimmissa sitä voi ihailla omalta parvekkeelta.  

Isot huoneemme ovat viihtyisiä ja nykyaikaisesti sisustettuja. Osassa on minikeittiö ja oma sauna. Kaikissa huoneissa on langaton internet-yhteys. Lokkilinnassa myös työmatkalaiset ja lapsiperheet voivat asua kodinomaisesti, ja hotellisiiven oma sisäänkäynti tekee kulkemisen helpoksi.

Meiltä löytyy niin yhden tai kahden hengen huoneita kuin perhehuoneitakin, tarvittaessa lisävuoteilla. Ja jos mukanasi on ryhmä tai esimerkiksi hääseurue, voit varata vaikka koko hotellin ilman lisämaksuja!
 
Lisäksi tarjoamme mökkimajoitusta 2-8 hengen lomaosakkeissa Hiekkasärkkien matkailualueella.
 


HOtelliHuoneet

 Kaikki huoneemme ovat savuttomia.

Standard isompi 1 kpl Standard isompi 1 kpl Standard isompi 1 kpl

Standard isompi 1 kpl

Isompi standard-huone sopii hyvin perheille. Maaparvekkeella rannalle päin sekä lisävuoteet jopa neljälle.

Tutustu! Varaa huone


LOMAOSAKKEET


Lokinpesä Lokinpesä Lokinpesä Lokinpesä Lokinpesä Lokinpesä

Lokinpesä

Lokinpesä sijaitsee n. 400 m päässä Lokkilinnasta ja kävelymatkan päässä kaikista hiekkasärkkien palveluista. Lomaosake on nykyaikaisesti varusteltu n. 100 neliön kokoinen ja soveltuu 6-8 henkilölle.

Tutustu!

Lokinnokka 2 Lokinnokka 2 Lokinnokka 2 Lokinnokka 2 Lokinnokka 2 Lokinnokka 2 Lokinnokka 2 Lokinnokka 2 Lokinnokka 2 Lokinnokka 2

Lokinnokka 2

Lokinnokka 2 on paritalon puolikas, joka sijaitsee n. 400 m päässä Lokkilinnasta. Osakkeeseen mahtuu 6 henkilöä.

Tutustu!

Lokinnokka 1 Lokinnokka 1 Lokinnokka 1 Lokinnokka 1 Lokinnokka 1 Lokinnokka 1 Lokinnokka 1 Lokinnokka 1

Lokinnokka 1

Lokinnokka 1 on paritalon puolikas, joka sijaitsee n. 400 metrin päässä Lokkilinnasta ja kävelymatkan päässä muista alueen palveluista. Se soveltuu parhaiten 2:lle henkilölle.

Tutustu!

Meri-iglut talvikaudella Rahjan saaristossa Meri-iglut talvikaudella Rahjan saaristossa Meri-iglut talvikaudella Rahjan saaristossa Meri-iglut talvikaudella Rahjan saaristossa Meri-iglut talvikaudella Rahjan saaristossa Meri-iglut talvikaudella Rahjan saaristossa Meri-iglut talvikaudella Rahjan saaristossa Meri-iglut talvikaudella Rahjan saaristossa

Meri-iglut talvikaudella Rahjan saaristossa

Meri-iglu on kahden hengen ylellinen sviitti. Sviitti on varusteltu kahden hengen elämyksellistä loma-asumista ajatellen

Tutustu! Varaa huone