ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
  08 469 6700
Hotelli-Ravintola Lokkilinna
fin | eng | rus | sve
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
huone aikuinen lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet

Tarkista saatavuus, tutustu eri majoitustyyppeihin ja varaa majoitus syöttämällä tiedot ylle.
Voit tehdä varauksen myös soittamalla p. 08 469 6700.


HELPPO TULLA, VIIHTYISÄ VIIPYÄ

Kaikissa Hotelli-ravintola Lokkilinnan 26 hotellihuoneessa on merinäköala, useimmissa maisemaa voi ihailla omalta parvekkeelta. Huoneita on uudistettu vuonna 2022. Osassa huoneita on minikeittiö ja oma sauna. Kaikissa huoneissamme energiatehokas ilmalämpöpumppu lämmitykseen ja viilennykseen. Hotellisiiven oma sisäänkäynti tekee kulkemisen helpoksi pitkäaikaisille majoittujille ja omaa rauhaa kaipaaville asiakkaille.

Valittavanasi on standard-tason tai superior-tason yhden henkilön huone (1hh), kahden henkilön huone (2hh) tai perhehuone, tarvittaessa lisävuoteilla. Aamiainen (buffet- tai aamupalakori varauksen ajankohdasta riippuen) sisältyy majoitushintoihin varauksessa annetun henkilömäärän mukaisesti. Ryhmä, kuten kokousporukka, yritysryhmä tai perhejuhlaseurue, voi varata tarvittaessa koko hotellin yksityiskäyttöön (tarjouspyynnöt p. 08 469 6700 tai hotelli@lokkilinna.fi).
 
UNIIKKI UUTUUS ovat lasikattoiset ja -seinäiset kompaktit majoitus-iglut. Toinen kelluu kesällä Vihaspauhan luonnonkauniin saaren edustalla, lyhyen venematkan päässä Hiekkasärkiltä, täällä vietät minilomaa omassa rauhassa. Syksystä kevääseen kyseinen meri-iglu on maissa Rahjan saaristossa, noin 10 km päässä Lokkilinnasta. Asiakkaat ohjataan meri-igluun Hotelli-Ravintola Lokkilinnasta saapumispäivänä klo 14 alkaen ja iglun luovutus on klo 12 majoituksen päättymispäivänä. Nykyisin voit myös kokea majoituselämyksen Hiekkasärkkien keskeisimmillä paikalla, sillä toinen meri-iglumme sijaitsee vuoden ympäri maalla omassa rauhassa Lokkilinnan kupeessa, kätevästi lähellä kaikkia palveluita. Ympärivuotiseen majoitukseen soveltuvan iglun lämmitys ja valaistus ovat säädettävissä. Iglun varusteluun kuuluu parivuode, minikeittiö, hiiligrilli, alaslaskettava ruokapöytä, viileä säilytyspaikka ruokaa varten, wc, naulakko, wifi-yhteys, radio, puhelimen latauspiste, kaiuttimet ja usb-liitäntä. Kelluvan meri-iglun hintaan sisältyy aamupalakori. Lokkilinnan kupeessa olevan hintaan ajankohdasta riippuen noutopöytäaamiainen tai aamupalakori. Soitathan meille niin kerromme lisää puh. 08 4696700. HUOM! Iglu-majoitus ei sovellu liikuntarajoitteisille.
 
Lisäksi tarjoamme mökkimajoitusta 2–6 henkilölle lomaosakkeissa Hiekkasärkkien matkailualueella. Syksyn ja talven alhaisen käyttöasteen vuoksi hotelli ei tarjoa buffetaamiaista ravintolassa, mutta tarjoamme kuitenkin aamiaiskorin huoneisiin saapumisen yhteydessä.