Lokkilinna logo
Suomi   Sverige   Rossija   Sverige

HÄÄT JA IKIMUISTOISET JUHLAT

Sijaintimme meren rannalla ja kauniisti sisustettu, satapaikkainen merinäköalaravintolamme tarjoavat upeat puitteet häille ja ikimuistoisille juhlille. Haluamme luoda ainutlaatuisen tunnelman yhdessä kanssanne ja saada päivänne onnistumaan täydellisesti.
 
Meillä on kokemusta häiden järjestämisestä, joten suurena päivänänne asiat hoituvat sujuvasti. Haluamme käyttää aikaa häiden suunnitteluun ja siksi tapaamme teidät ennakkoon yhteisessä hääpalaverissa. Ravintolamme erinomainen ruoka, upeat maisemat, sekä henkilökuntamme vahva osaaminen takaavat onnistuneet juhlat. Myös ympäröivä meriluonto tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia hääjuhlan ohjelmaan tai juhlapaikan koristeluun.
 


 
 

JUHLIEN SUUNNITTELU ON IHANAA!

 
Valitse tarjoilu valmiista ehdotuksistamme tai kerro meille toiveesi unelmien häämenusta. Valittavanasi ovat herkulliset menuvaihtoehdot, joista voimme muokata mieleisenne. Voimme suunnitella myös täysin toiveidenne mukaisen menun yhdessä kanssanne. Sivun alalaidan linkistä löydät muutaman valmiin häämenun hintatietoineen!
 
Hääjuhlien ajan ravintolasali on yksityiskäytössänne. Hoidamme kattauksen ja koristelun haluamallanne tavalla ja voitte osallistua koristeluun myös itse aikataulujenne mukaan. Meiltä löytyvät muun muassa tilaisuuteen sopivat astiastot, viini-, kuohuviini-, ym. lasit, liinat, servetit, kynttilät ja maljakot. Tilavuokran (200€) perimme vain heinäkuun viikonlopuilta. Muina aikoina emme peri tilavuokraa. Ravintolan henkilökuntamme on käytössänne ilman lisämaksuja. Menun hinta sisältää myös alv:n, tutustumiskäynnit, häiden suunnittelupalaverit ja siivoukset.
 
Meiltä voit varata yöpymiset sekä hääparille, että vieraille. Tarvittaessa voitte varata vaikka koko hotellin käyttöönne, kunhan teette varauksen riittävän ajoissa. Kesällä 2017 kahden hengen huone merinäköalalla on 130€/vrk ja yhden hengen huone merinäköalalla 95€/vrk. (Lisävuode 20€/hlö). Huonehintaan sisältyy bufee-aamiainen, sekä iltasauna. Syksyllä, talvella ja keväällä huonehinnoissa ovat voimassa edulliset off-season hinnat -kysy rohkeasti tarjousta!
 
Tervetuloa tutustumaan Lokkilinnaan! Voitte myös soittaa tai laittaa sähköpostia (Yhteydenotto ). Kun varaatte meiltä ennakkoon ajan, voimme keskustella kaikessa rauhassa  suunnitelmistanne ja toiveistanne unelmienne hääpäivää koskien!
 
Häämenuvaihtoehtoja:  Häämenut
 
Ihanaa juhlapäivän suunnittelua!
 
Kokoukset >