ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
  08 469 6700
Hotelli-Ravintola Lokkilinna
fin | eng | rus | sve
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
huone aikuinen lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet
Lokkilinnan elämyksiin lukeutuvat mm. meri-iglut ja ulkoporeallas merinäköalalla.
Vuokrattavissa myös jopoja, sähkömopoja ja -polkupyöriä.
 

Iglut

Luontoluksusta parhaimmillaan tarjoaa terassilautalla kelluva majoitus-iglu. Vihaspauhan luonnonkauniin saaren edustalla, lyhyen venematkan päässä Hiekkasärkiltä, vietät minilomaa omassa rauhassa. Syksystä kevääseen kyseinen meri-iglu sijaitsee maalla Rahjan saaristossa, noin 10 km päässä Lokkilinnasta. Asiakkaat ohjataan igluun Hotelli-Ravintola Lokkilinnasta saapumispäivänä klo 14 alkaen ja iglun luovutus on klo 12 majoituksen päättymispäivänä.

 

Nykyisin voit myös kokea unohtumattoman majoituselämyksen Hiekkasärkkien keskeisimmillä paikalla, sillä toinen meri-iglumme sijaitsee maalla omassa rauhassa Lokkilinnan kupeessa. Täällä voit ihastella merellisiä auringonlaskuja ja tähtitaivasta, samalla kun nautit Lokkilinnan monipuolisista palveluista.

 
Ympärivuotiseen majoitukseen soveltuvan iglun lämmitys ja valaistus ovat säädettävissä.

Iglun varustelu: parivuode, minikeittiö, hiiligrilli, alaslaskettava ruokapöytä, viileä säilytyspaikka ruokaa varten, wc, naulakko, wifi-yhteys, radio, puhelimen latauspiste, kaiuttimet ja usb-liitäntä (kumivene & veneilyliivit - kelluvan). Kelluvan iglumajoituksen hintaan sisältyy aamupalakori, Lokkilinnan kupeessa olevan hintaan noutopöytäaamiainen tai aamupalakori.

Varaa iglu p. 08 469 6700.
 

Ulkoporeallas ja sauna

Lokkilinnan ulkoporeallas sijaitsee Lokkilinnan meren puolella upeissa merimaisemissa.
 
Hotelliasiakkaille ulkoporeallas on 45€/tunti, tiedustele päivän hintaa p. 08 469 6700.
 
Porepaketti on varattavissa kaikille hintaan 150€/2 tuntia sisältäen poreet ja saunan omaan käyttöön sekä pyyhkeet. Jos haluat käyttää myös saunakabinettia, kabinetin vuokra on 30€ / tunti tai 50€ / 3h. Saunaa ja poreita mahtuu käyttämään max. 6 henkilöä.
 
Varaa ulkoporeallas ja sauna käyttöösi p. 08 469 6700 ja kysy myös tarjoiluja.

Sähkömopot

Kruisaile dyynien halki sähkömopolla hintaan 20€/tunti tai 30€/2 tuntia. Varaa p. 08 469 6700

Polkupyörät

Kalajoella on monia upeita pyöräreittejä (katso reitit tästä). Vuokraa jopo käyttöösi 10€/tunti, 15€/3 tuntia, 20€/8 tuntia tai 30€/koko päiväksi. Vuokraa sähköpyörä käyttöösi 20€/tunti, 40€/2 tuntia tai 60€/koko päiväksi. Varaukset p. 08 469 6700