ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
  08 469 6700
Hotelli-Ravintola Lokkilinna
fin | eng | rus | sve
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
huone aikuinen lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet

Allmänna bokningsvillkor


In- och utcheckning

Boende kan bokas av myndiga personer. För minderåriga som övernattar utan vårdnadshavare krävs vårdnadshavares skriftliga samtycke. Det bokade rummet finns till kundens förfogande från ankomstdagen kl. 16.00 till hemresedagen kl. 12.00.

Extrabädd

Vid webbokningar ber vi er uppmärksamma att eventuella extrabäddar faktureras separat. Rumspriset inkluderar inte extrabäddar. Priserna på extrabäddar (25–55 €) finns i vår prislista.

Incheckning före kl. 18.00

Rummet är reserverat för ankomst före kl. 18.00 om man inte har kommit överens om senare ankomst. Hotellet har rätt att hyra ut rummet till en annan gäst efter kl. 18.00, om den bokade gästen inte har anlänt.

Avbokningar

Rummet kan avbokas utan extra kostnad senast dagen före ankomstdagen före kl. 18.00. Om rummet inte har avbokats senast dagen före ankomstdagen före kl. 18.00 och gästen inte anländer, har hotellet rätt att debitera gästen för ett hotelldygn.

Avbokningen av flera än en natt ska ske senast 1 vecka före ankomst. Därefter är avbokningsavgiften 50 % av priset av det bokade paketet. Avbokningar ska alltid göras skriftligt till adressen nedan eller via e-post till adressen hotelli@lokkilinna.com.

Kalajoen Lokkilinna Ab:s rätt att avboka reservationen

I händelse av oöverkomligt hinder, force majeure, har Kalajoen Lokkilinna Ab rätt att avboka reservationen.