Lokkilinna logo
Suomi   Sverige   Rossija   Sverige

MERI-IGLUJEN HINNASTO

Syys-Toukokuu
220€/2 hlö /vrk, hinta sisältää aamupalakorin sekä siivouksen.
 
Kesäkuu 
270€/2 hlö/vrk, hinta sisältää aamupalakorin, siivouksen sekä venematkat.
 
Heinäkuu sekä Elokuu
320€/2 hlö/vrk, hinta sisältää aamupalakorin, siivouksen sekä venematkat.
 
 
Meri-iglu on kahden hengen ylellinen sviitti. Sviitti on varusteltu kahden hengen elämyksellistä loma-asumista ajatellen. Pääroolissa esteetön lattiasta kattoon avautuva näkymä merelle.

VARUSTELU

Varusteluun kuuluvat parivuode, keittiö, alaslaskettava ruokapöytä, ruokakellari ja wc. Lämpötuuletetussa naulakossa on mahdollista kuivata vaatteita tarpeen tullen. Matkavarusteille löytyy säilytystilat vuoteen alta. Tilavalla terassilla on aurinkotuolit, keraaminen grilli sekä uimaportaat taataksemme merellisen luontokokemuksen,  kuitenkin kaikilla mukavuuksilla. Meri-iglun lämmitys on säädettävissä sään mukaan. Sisältä löytyvät myös wifi-yhteys, radio, puhelimen latausmahdollisuus, kaiuttimet, usb-liitäntä, sekä tunnelmavalaistus valojen värisävyjä muuttamalla.

EVÄÄT

Igluyön hintaan kuuluva aamupalakori pitää sisällään kinkku-juustoleivän, croissantin marmeladilla, hedelmän, tuoremehun sekä chiansiemenvanukkaan

Seuraavat ruokapaketit helpottamaan ruoanlaittoa Igluissa.

Kinkku-juustosämpylä  4,50€/henkilö

Tuoremehu                      2,00€/henkilö

Grillisetti 1                       16,50€/henkilö
sis. possunpihvi, kasviksia, yrttiperunoita, maustevoi

Grillisetti 2                      14,50€/henkilö
sis. täytetyt paprikat, lohkoperunat, kermaviilikastike 
(täyte: feta, aurinkokuivattu tomaatti, kesäkurpitsa, punasipuli, riisi)

Iglu on kompakti majapaikka ja elintarvikkeiden säilytystilat ovat rajalliset. Aamupalakori ja ruokapaketit on kuitenkin suunniteltu siten, että ne säilyvät tuoreena majoittumisenne ajan. Kerrothan mahdollisista erityistoiveista ja/tai allergeeneista varauksen yhteydessä.

Asiakkaat ohjataan hotellilta majoitukseen noin klo 14:00 tai sopimuksen mukaan ja luovutus lähtöpäivänä klo 12:00. Iglut sijaitsevat talvikaudella Rahjan saaristossa, luonnonkauniissa maisemassa  noin 10 kilometrin päässä Lokkilinnasta. Kesäkaudella Iglut sijaitsevat Hiekkasärkkien läheisyydessä merellä. Kesäkaudella Igluihin kuljetetaan veneellä ja igluihin on lisäksi kiinnitetty oma kumivene rantautumista varten. 

Kerromme lisätietoa ja otamme varauksia vastaan numerossa 08 469 6700 tai sähköpostilla hotelli@lokkilinna.fi.