Lokkilinna logo
Suomi   Sverige   Rossija   Sverige

MERI-IGLUJEN HINNASTO

Kesäkuu
270€ vuorokausi hinta sisältää aamupalakorin sekä siivouksen.
 
Heinäkuu sekä Elokuu
320€ vuorokausi hinta sisältää aamupalakorin sekä siivouksen.
Meri-iglu on kahden hengen ylellinen sviitti. Sviitti on varusteltu kahden hengen elämyksellistä loma-asumista ajatellen. Pääroolissa esteetön lattiasta kattoon avautuva näkymä merelle.

VARUSTELU

Varusteluun kuuluvat parivuode, keittiö, alaslaskettava ruokapöytä, ruokakellari ja wc. Lämpötuuletetussa naulakossa on mahdollista kuivata vaatteita tarpeen tullen. Matkavarusteille löytyy säilytystilat vuoteen alta. Tilavalla terassilla on aurinkotuolit, keraaminen grilli sekä uimaportaat taataksemme merellisen luontokokemuksen,  kuitenkin kaikilla mukavuuksilla. Meri-iglun lämmitys on säädettävissä sään mukaan. Sisältä löytyvät myös wifi-yhteys, radio, puhelimen latausmahdollisuus, kaiuttimet, usb-liitäntä, sekä tunnelmavalaistus valojen värisävyjä muuttamalla.

EVÄÄT

Igluyön hintaan kuuluva aamupalakori pitää sisällään kinkku-juustoleivän, croissantin marmeladilla, hedelmän sekä chiansiemenvanukkaan

Seuraavat ruokapaketit helpottamaan ruoanlaittoa merellä

Kinkku-juustosämpylä  4,50€/henkilö

Tuoremehu                      2,00€/henkilö

Grillisetti 1                       16,50€/henkilö
sis. possunpihvi, kasviksia, yrttiperunoita, maustevoi

Grillisetti 2                      14,50€/henkilö
sis. täytetyt paprikat, lohkoperunat, kermaviilikastike 
(täyte: feta, aurinkokuivattu tomaatti, kesäkurpitsa, punasipuli, riisi)

Iglu on kompakti majapaikka ja elintarvikkeiden säilytystilat ovat rajalliset. Aamupalakori ja ruokapaketit on kuitenkin suunniteltu siten, että ne säilyvät tuoreena majoittumisenne ajan. Kerrothan mahdollisista erityistoiveista ja/tai allergeeneista varauksen yhteydessä.

Asiakkaat kuljetetaan hotellilta majoitukseen noin klo 14:00 ja paluukyyditys takaisin hotellille järjestetään noin klo 12:00. Iglut sijaitsevat meressä noin 700 metrin päässä rannasta. Kuljetus rannasta igluille tapahtuu veneellä.

Kerromme lisätietoa ja otamme varauksia vastaan numerossa 08 469 6700 tai sähköpostilla hotelli@lokkilinna.fi.