ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Lokkilinna logo
Suomi   Sverige   Rossija   Sverige

Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
huone aikuinen lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet

Yleiset varausehdot


Tulo- ja lähtöaika

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen sitoumus. Varattu majoitus on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00.

Lisävuode

Nettivarausta tehdessä tulee huomioida, että mahdolliset lisävuoteet laskutetaan erikseen. Huonehinta ei sisällä lisävuoteita. Lisävuoteiden hinnat 30-55 €.

Saapuminen klo 18.00 mennessä

Huonetta pidetään varattuna klo 18.00 saakka tulopäivänä ellei myöhemmästä tuloajasta ole sovittu. Tällöin hotellilla on oikeus antaa huone pois klo 18.00 jälkeen, jos asiakas ei ole saapunut.

Peruutukset

Huonevaraus voidaan perua kuluitta viimeistään tulopäivää edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä. Mikäli huonetta ei ole peruttu tulopäivää edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä ja asiakas ei saavu, hotellilla on oikeus veloittaa yhden vuorokauden hinta.

Useampien öiden peruutus tulee tehdä 1 viikko ennen saapumista, tämän jälkeen peruutusmaksu on 50% varatun paketin arvosta. Peruutus on aina tehtävä kirjallisena alla olevaan osoitteeseen tai sähköpostilla osoitteeseen hotelli@lokkilinna.fi

Kalajoen Lokkilinna Oy:n oikeus perua varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi Kalajoen Lokkilinna Oy perua varauksen.